Practical information

alles wat je moet weten voor de Live it! 2021

De conferentie vindt plaats van 8 tot 15 mei. Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt voor het inschrijven, de aanloop naar de conferentie en tijdens de conferentie zelf. Iets waar je niet uitkomt? Stuur ons een mail.

Registration

Inschrijven voor de Live it! 2021 kan via through this page. Hier vul je je gegevens in en betaal je vervolgens met iDEAL. Inschrijven kan tot en met 1 mei. Naar iedere deelnemer wordt een Live it!-pakket opgestuurd.

Deze spetterende online week heeft als prijs € 12,-. Voor die prijs krijg je toegang tot de talks en activiteiten, en je Live it!-welkomstpakket thuisgestuurd.

Iedere deelnemer wordt ingedeeld in een reflectiegroep van in totaal vier deelnemers. Met dit reflectiegroepje zal je een kennismaking, meerdere reflecties, en een afsluiting doen.

Bij het inschrijven wordt je gevraagd in welk type groep je wil. Voor de groepsmomenten zijn de volgende mogelijkheden qua afspreken:

  • Fysiek met vrienden: je vrienden en jij kunnen aangeven bij elkaar ingedeeld te worden. Of je vult in dat je met (willekeurige) verenigingsgenoten wil, om zo ingedeeld te worden met bekenden. Met hen kun je dan fysiek afspreken voor de groepsmomenten.
  • Fysiek met onbekenden a.k.a. toekomstige vrienden: dan kun je nieuwe mensen leren kennen uit je stad en ingedeeld worden met studenten uit dezelfde stad of omgeving. Met deze toekomstige vrienden kun je dan fysiek afspreken voor de groepsmomenten.
  • Online met onbekenden a.k.a. toekomstige vrienden: dan kun je nieuwe mensen leren kennen uit andere studentensteden dan die van jou. Bij deze optie zul je online afspreken voor de groepsmomenten. 

 

Jaaa, dat zou je wel eens willen weten, hè?

Sowieso een reflectieboekje, een ditje, een datje, wat snoepjes, iets leips, iets leuks, iets moois. De waarde van het pakket is rond de €5,-.

Made an error when filling out your registration? Send an email to penningmeester.liveit@ifes.nl.

Tot 14 dagen na het inschrijven kun je je inschrijving nog kosteloos annuleren. Vanaf twee weken voor de conferentie brengen we voor annulering 100% in rekening, tenzij er sprake is van overmacht. Annuleren kan door een mail te sturen naar penningmeester.liveit@ifes.nl.

Tijdens de week

Het programma vind je hier.

De online talks komen beschikbaar op 8 mei. Dan zullen ze te vinden zijn bij het programma.

Tijdens de online week ben je in een vierkoppig reflectiegroepje ingedeeld. Deze groepen zijn gemaakt op basis van je eigen voorkeur (vrienden, verenigingsgenoten, stadsgenotens, landsgenoten).

Een week voor de conferentie krijg je een mail met je groepsgenoten en hun contactgegevens. In het online programma zullen activiteiten voor de reflectiegroepen komen te staan.

Overig

Voor vragen kun je mailen naar live-it@ifes.nl.