Live it! 2020 afgelast

Houd 5 september vrij

Beste Live it!-ganger,

Deze tijden zijn ontzettend hectisch geweest en hebben veel onzekerheid met zich meegebracht voor ons allen. De afgelopen weken hebben wij nauwlettend de ontwikkelingen rondom het coronavirus gevolgd met het oog op de Live it! eind mei. In goed overleg met de Betteld zijn we tot onze grote teleurstelling tot de conclusie gekomen dat de Live it! 2020 niet door kan gaan.

De Live it! had als thema Under Construction – breaking walls, building relationships. Juist in deze tijd van ‘social distancing’ zijn fundamentele relaties actueler dan ooit. We worden stilgezet bij de waarde van echt contact en zijn zoekende naar manieren om dit in te vullen. Het is daarom ontzettend waardevol om alsnog aandacht te geven aan dit actuele onderwerp.

Dit zal gaan gebeuren op een conferentie op zaterdag 5 september in een stad bij jou in de buurt. Houd onze sociale media in de gaten voor meer informatie.

Als commissie gaan we met veel enthousiasme door en kijken we uit naar wat God gaat doen. We bidden om Zijn aanwezigheid in deze tijd en in de voorbereidingen en hopen dat jij je hierbij aansluit.

Veel liefs, gezondheid en zegen gewenst namens de Live it!-cie

nl_NLDutch
en_GBEnglish nl_NLDutch