Praktische informatie

alles wat je moet weten voor de Live it! 2020

De conferentie vindt plaats van 20 tot 23 mei. Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt voor het inschrijven, de aanloop naar de conferentie en tijdens de conferentie zelf. Iets waar je niet uitkomt? Stuur ons een mail.

Inschrijven

Inschrijven voor de Live it! 2020 kan via deze pagina. Hier vul je je gegevens in en betaal je vervolgens met iDEAL. Inschrijven kan tot en met 14 mei. Voor mensen die voor het eerst op de Live it! komen is er €10,- korting. Vanaf 1 april krijg je een mail met de link naar de tracks waar je je voor kunt inschrijven. Deze inschrijving is verplicht om je aanmelding rond te maken.

Uiteraard houden wij de ontwikkelingen rondom het coronavirus nauwlettend in de gaten in onze voorbereiding voor de conferentie. We hebben op dit moment nog geen redenen om aan te nemen dat de Live it! niet door kan gaan. Als hier verandering in is, zullen we hierover informeren.

Mocht de conferentie niet door kunnen gaan, storten wij uiteraard de betaalde bedragen weer terug op je rekening.

Deze spetterende conferentie heeft als basisprijs € 77,-. Voor die prijs krijg je drie overnachtingen in een tent, eten, lezingen, tracks en heel veel plezier. Wil je liever een stevig dak boven je hoofd, dan kan je slapen in de slaapzaal. Dat kost € 85,-. Slapen in de herberg is nog weer iets luxer aangezien je dan een echt bed hebt om op te slapen, en kost € 95,-. Ben je geen lid van IFES, dan betaal je € 5,- extra. Let op! Je betaalt voor het hele weekend, ook als je een nacht minder op de Betteld slaapt. Ben je voor het eerst op de Live it!, dan wordt er €10,- van je conferentieprijs afgetrokken en ben je nog goedkoper uit!

Tent: € 77,- (€ 67,- als je voor de eerste keer komt)
Slaapzaal: € 85,- (€ 75,- als je voor de eerste keer komt)
Herberg: € 95,- (€ 85,- als je voor de eerste keer komt)

Naast de vaste kosten, kun je dit jaar ook weer gebruik maken van de pendelbus. De kosten hiervoor zijn € 5,- voor een retour. Ook kun je op de conferentie consumptiebonnen aanschaffen voor € 5,- per stuk. Een consumptiebon bestaat uit 10 stempels. Er kan hiervoor contant en pin betaald worden.  Ook kan je ze bestellen bij de inschrijving.

Ben je van plan in een tent te overnachten? Vergeet niet om €5,- borg contant mee te nemen voor de douchepas!

Als je nog niet eerder op een Live it! geweest bent, krijg je € 10,- korting op de conferentieprijs. Hiervoor maakt het dus niet uit hoeveelstejaars je bij je studie of studentenvereniging bent. Ook als je al wel eens op de Read it! bent geweest, krijg je deze korting.

Heb je iets verkeerd ingevuld? Stuur dan even een mailtje naar penningmeester.liveit@ifes.nl.

Wil je wisselen van accommodatie, dan kan dat tot een week voor de conferentie. Hiervoor worden wel € 2,50 administratiekosten in rekening gebracht. Stuur hiervoor een mail naar penningmeester.liveit@ifes.nl.

Het is niet mogelijk het aantal vooraf gekochte consumptiebonnen aan te passen. Wel kun je op de conferentie zelf consumptiebonnen kopen met contant en PIN.

Tot 14 dagen na het inschrijven kun je je inschrijving nog kosteloos annuleren. Bedenk je je hierna, brengen we alsnog 50% van de deelnemersbijdrage in rekening. Vanaf twee weken voor de conferentie brengen we voor annulering 100% in rekening, tenzij er sprake is van overmacht. Annuleren kan door een mail te sturen naar penningmeester.liveit@ifes.nl.

Voorbereiding

De conferentielocatie is meer dan een kwartier lopen vanaf de dichtstbijzijnde bushalte. Daarom is er collectief vervoer geregeld. Op woensdagavond rijden er pendelbussen vanaf station Doetinchem. Deze bussen zullen vertrekken om exact 17.00 uur, 18.00 uur en 19.00 uur. Probeer deze bussen echt te halen, want tijdens de diensten wordt niet gependeld. Als je geen eigen vervoer hebt, zorg dan dat je hiervan gebruik maakt en op tijd bent voor het woensdagprogramma! Deze pendelbussen kosten € 5,- retour. De maaltijd zal op woensdag om 19.00 uur beginnen. Het hoofdprogramma begint om 20.00 uur. Op zaterdagmiddag zullen er ook weer pendelbussen vanaf De Betteld naar station Doetinchem rijden. Deze bussen zullen vertrekken om 16.30 uur en 17.30. Kom je met de auto, dan kun je parkeren op het parkeerterrein van De Betteld: Aaltenseweg 11, 7021 HR Zelhem. Parkeren op de camping is niet toegestaan.

Kom je later aan op de conferentie of moet je eerder weg? Dan kun je gependeld worden van of naar station Doetinchem. Je kunt je hiervoor inschrijven bij de informatiebalie. Wil je de pendeldienst gebruiken vanaf station Doetinchem stuur dan een mail naar live-it@ifes.nl. Houd er rekening mee dat er niet wordt gereden tijdens de diensten en de tracks!

Tijdens de conferentie kun je overnachten in je eigen tent, in de slaapzaal of in de herberg. Je eigen tent meebrengen is het goedkoopst. Je regelt je slaapverblijf helemaal zelf. Slaap naar keuze met z’n tweeën in een koepeltentje of regel een legertent voor je hele vereniging! Je kunt op het campingterrein gebruik maken van de sanitaire voorzieningen, waaronder een lekker warme douche (tegen betaling). In een slaapzaal heb je een dak boven je hoofd, maar je moet nog wel je slaapzak en luchtbed meenemen. Je slaapt dan boven de Ichthuszaal, waar het programma plaatst vindt. De keuze voor de herberg betekent dat je met z’n zessen een kamer deelt. Iets meer privacy en rust dus. Je matras, dekbed en kussen liggen klaar. Je moet zelf enkel nog een hoeslaken, dekbedovertrek en kussensloop meebrengen.

Tijdens de conferentie

De maaltijden worden door het kookteam verzorgd en zijn allemaal in het eetgedeelte van de Ichtuszaal. Voor mensen met allergieën of diëten en voor vegetariërs staat het eten op een aparte tafel. Dit mag je dan ook alleen nuttigen als je hebt aangegeven dat je een allergie of dieet hebt of dat je vegetariër bent.

Er kan bij de bar alleen met consumptiebonnen betaald worden. Een kaart kost €5,- en bevat 10 vakjes van €0,50 die door de barmedewerkers worden afgestreept bij het kopen van een of meerdere consumpties. Bij het inschrijven was er al een mogelijkheid om consumptiebonnen te bestellen, maar ze zijn tijdens de conferentie ook te verkrijgen bij de infobalie. Bij de infobalie kan zowel met PIN als met contant betaald worden.

In de hal van de Ichthuszaal bevindt zich de informatiebalie. Hier kun je terecht voor al je vragen over indelingen, pendeldiensten, EHBO, etc. Dit is ook de plek waar je consumptiebonnen kunt kopen.

We zijn te gast op De Betteld. Houdt dus rekening met de andere gasten. Dat betekent praktisch dat het na 23.00 stil is. Alcohol is 18+ en niet op het campingterrein: breng je lege bierflesjes ook even zelf naar de bar. Mannen en vrouwen slapen apart. Luister naar de mensen van de Live it!-cie, EHBO, BHV en de stewards, dan verloopt alles het meest soepel. En tot slot: heb je naaste lief als jezelf.

Live it!-Commissie: live-it@ifes.nl

Conferentielocatie: De Betteld: Aaltenseweg 11, 7021 HR Zelhem

Heb je nog vragen, schroom dan niet ons te mailen!