Praktische informatie

alles wat je moet weten voor de Live it! Event week 2021

De event week  vindt plaats van 8 tot 15 mei. Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt voor het inschrijven, de aanloop naar de event week en tijdens de event week zelf. Iets waar je niet uitkomt? Stuur ons een mail.

Inschrijven

Inschrijven voor de Live it! 2021 kan via deze pagina. Hier vul je je gegevens in en betaal je vervolgens met iDEAL. Inschrijven kan tot en met 1 mei. Naar iedere deelnemer wordt een Live it!-pakket opgestuurd.

Deze spetterende online week heeft als prijs € 12,-. Voor die prijs krijg je toegang tot de talks en activiteiten, en je Live it!-welkomstpakket. Je kunt dit pakket ophalen in een studentenstad (geen verzendkosten) of thuis laten bezorgen (€4,-).

Iedere deelnemer wordt ingedeeld in een reflectiegroep van in totaal vier deelnemers. Met dit reflectiegroepje zal je een kennismaking, twee  reflectiemomenten en een afsluiting doen.

Bij het inschrijven wordt je gevraagd of je fysiek of online wil ontmoeten en met welke mensen je in een groep wil. Voor de groepsmomenten zijn dus de volgende keuzes te maken qua groep:

 • Waar
  • Fysiek: ontmoet elkaar in real-life op een zelfgekozen locatie (alleen mogelijk als de corona-maatregelen het toelaten)
  • Online: ontmoet elkaar via een online platform
 • Met wie
  • Zelfgekozen groepsgenoten: bij deze optie kun je zelf je groep indelen door de namen op te geven van de door jouw gekozen mensen. Als je met je eigen vrienden in een groep wil, kies dan deze optie.
  • Met verenigingsgenoten: wij delen je dan in met willekeurige verenigingsgenoten. Zo word je ingedeeld met kennissendie je dan beter kunt leren kennen. 
  • Met onbekenden a.k.a. toekomstige vrienden: bij deze optie maak je nieuwe vrienden woonachtig in jouw studentenstad of omgeving.

Jaaa, dat zou je wel eens willen weten, hè?

Sowieso een ditje, een datje, wat snoepjes, iets leips, iets leuks, iets moois. De waarde van het pakket is rond de €5,-.

Heb je iets verkeerd ingevuld? Stuur dan even een mailtje naar penningmeester.liveit@ifes.nl.

Tot 14 dagen na het inschrijven kun je je inschrijving nog kosteloos annuleren. Vanaf twee weken voor de conferentie brengen we voor annulering 100% in rekening, tenzij er sprake is van overmacht. Annuleren kan door een mail te sturen naar penningmeester.liveit@ifes.nl.

Tijdens de week

Het programma vind je hier.

De online talks komen beschikbaar op 8 mei. Dan zullen ze te vinden zijn bij het programma.

Tijdens de online week ben je in een vierkoppig reflectiegroepje ingedeeld. Deze groepen zijn gemaakt op basis van je eigen voorkeur (vrienden, verenigingsgenoten, stadsgenotens, landsgenoten).

Een week voor de conferentie krijg je een mail met je groepsgenoten en hun contactgegevens. In het online programma zullen activiteiten voor de reflectiegroepen komen te staan.

Overig

Voor vragen kun je mailen naar live-it@ifes.nl.

De Read it! en de Live it! Conferenties worden georganiseerd door studenten uit het hele land.

Ben je benieuwd welke functies er zijn in de commissie, of wil jij meehelpen aan deze toffe conferenties en jezelf ontwikkelen door commissiewerk? Kijk dan bij de openstaande vacatures op deze pagina.

Enthousiast geworden?

Schrijf je hier nu in voor de Live it! 2021