Help ook mee in een commissie!

Read it! Commissie 2021

De Read it! Commissie organiseert de Read it! Conferentie. 
 
De Read it! Conferentie is van 10-12 september 2021. We hopen dan weer een fysieke conferentie te kunnen houden op onze nieuwe conferentielocatie; de Kroeze Danne!
Deze conferentie bestaat uit ontmoeting en inspiratie vanuit de Bijbel in ons dagelijks leven. Op deze conferentie wordt er ook altijd een kringleiderstraining aangeboden, dus die is van harte aanbevolen aan (beginnende) kringleiders!
 
We zijn op zoek naar een team van enthousiaste studenten die deze conferentie wil organiseren. Hiervoor zoeken we mensen voor de inhoud, PR, financiën, sponsoring en floormanagement. Als commissie ben je van juni t/m september bezig om deze conferentie uit te denken, vorm te geven en praktisch te organiseren. Dit kost je ongeveer een dag in de week in je zomervakantie, een halve dag per week voor/na de zomervakantie en natuurlijk dat weekend zelf.

Ben je geïnteresseerd of ken je iemand die dit leuk zou lijken? Stuur dan een mailtje naar onze Eventmanager via simone.beer@ifes.nl met de functie die je zou willen en dan neemt zij contact met je op!

Vacatures

Voorzitter – Vervuld

Commissielid Penningmeester en Inschrijvingen

Commissielid Sponsoring

Commissielid Inhoud (2x)

Commissielid PR

Commissielid Floormanagement

Commissielid Website

Live it! Commissie 2022

Deze commissie gaan we vullen in September. Wil je toch alvast reageren? Mail dan naar simone.beer@ifes.nl.